Restylane Refyne + Lidocaine

 76.00

  • UAH: 3,540.86грн.

  • Упаковка: 1 попередньо наповнений шприц (1 мл)
  • Тип голок: 30G½
  • Сфера застосування: Помірні зморшки (носогубні складки, зморшки маріонетки)
  • Концентрація гіалуронової кислоти: 20 мг/мл
  • Концентрація лідокаїну: 0,3%
  • Країна походження: Швеція

  Поділитись
Гарантований безпечний чекДовіра

Занурившись у світ краси, можна виявити унікальний продукт – філер нового покоління Рестулейн Рефайн Льодокін для проведення контурної пластики. Він створений на основі ГК та спрямований на покращення стану шкіри обличчя. Цей препарат дозволяє отримати довгостроковий результат, який надає природності.

Купити Restylane Refyne lidocaine легко в інтернет-магазині Mrfiller, де представлені якісні товари фірми за вигідними цінами. Ми здійснюємо транспортування замовлень по всій Україні, щоб кожен бажаючий міг насолодитися перевагами цього дивовижного продукту.

Характеристика

Препарат Restylane Refyne Lidocaine від компанії Q-Med, виготовлений у Швеції, представлений у вигляді шприца об’ємом 1 мл, у комплекті з голками для ін’єкцій 30G (2 шт.) та детальною інструкцією. Його застосування рекомендується для поліпшення стану шкіри в різних областях обличчя, включаючи носогубну, періорбітальну, періоральну і мочки вух.

Застосування

Перед проведенням процедури важливо уникати вживання алкогольних напоїв, які впливають на процес зсідання крові. Якщо планується ін’єкція в область губ або поруч із ними, необхідно пройти певний курс лікування від вірусів. Перед тим, як розпочати проведення процедур, проводиться видалення макіяжу та обробка шкіри антисептичним засобом. Використання знеболювального засобу, яке не вважається важливим, адже як один з діючих компонентів засобу – лідокаїн, який забезпечує комфорт пацієнтові.

Введення препарату здійснюється в різні шари шкіри за допомогою різних методів – лінійно, по крапках або чергуючи. У разі виникнення неприємних симптомів після процедури можна застосовувати компреси (холодні), мазь з гепарином або троксевазин. За підсумками проведення процедури результат залишається природним, обличчя залишається рухомим, ефект зберігається від 6 до 9 місяців.

Показання до застосування

  • Рекомендується використовувати філер за необхідності корекції асиметрії мочок вух;
  • Поява темних кіл під очима, зморшок – ознака для застосування філлера;
  • Для формування та створення бажаної форми та об’єму губ також рекомендується застосування філлера.

Протипоказання

  • Наявність вірусних або інфекційних захворювань;
  • Цукровий діабет будь-якої категорії;
  • Наявність герпесу на губах;
  • Вік пацієнта під час проведення процедури менше 18 років.

Дія препарату

Препарат містить гіалуронову кислоту, яка сприяє виробництву колагену, а також еластину в тілі, підтримує клітинне відновлення та наповнює дерму молекулами, що забезпечують живлення та зволоження. Зморшки та лінії усуваються, а втрачені обсяги вирішуються завдяки заповненню порожнеч у тканинах, особливо у проблемних ділянках.

Часті питання

Чи є обмеження під час відновлення?

Для того щоб зберегти здоров’я шкіри, рекомендується утримуватися від використання косметичних засобів, не піддавати особі впливу високих температур і механічних впливів, а також зменшити активність у заняттях спортом.

Скільки триває процедура з використанням рестилайн рефайну?

Тривалість сеансу орієнтовно займає від 15 до 45 хвилин, залежно від стану шкіри та розміру терапевтичної зони кожного клієнта.

SKU: Restylane Refyne Категорія:  Мітка: 
Мій кошик
Нещодавно Переглянуті
Категорії